Sous-vide cooker Sam Cook PSC20

PSC20
Neohodnoceno
  • 1 z 3

  • 2 990 Kč včetně DPH
  • Na dotaz
2 471 Kč
Kategorie: Ostatní spotřebiče
 
Sous vide je inovativní metoda vaření používaná v nejlepších restauracích na světě. Dnes je k dispozici také pro vás.
Kulinářským úspěchem sous vide je pomalé vaření produktů při konstantní snížené teplotě vody ve vakuově uzavřených fóliových sáčcích.
Takto připravená jídla - maso, mořské plody nebo zelenina - potěší svou jedinečnou chutí a delikátností. Zachovávají si své vitamíny a přírodní živiny.
Termočerpadlo je odpovědné za cirkulaci vody v nádobě a řízení její teploty během vaření. Snadno se používá a snadno se vejde do kuchyňské zásuvky.
Sam Cook nabízí také vakuovací zařízení pro vakuové balení produktů, které je nezbytné pro vaření sous vide.
Popis:
- dotykový ovládací panel s LED displejem a nastavením: teploty v rozmezí 0 až 90 ° C - každých 0,5 ° C
- pracovní doba v rozsahu od 0 do 99 hodin 59 minut - každou 1 minutu
- funkční prvky z nerezové oceli
- automatický bezpečnostní spínač - pokud je odstraněn z vody nebo je hladina vody v nádobě příliš nízká, zařízení přestane fungovat
- nejlepší účinnost zařízení pro nádoby o objemu 4 až 15 litrů a hloubce min. 15 cm
- indikátor hladiny vody - minimální a maximální
- zapnutí zařízení, výběr funkce a ukončení práce signalizované zvukem
- praktická rukojeť pro umístění zařízení do nádoby
- snadná demontáž částí zařízení pro čištění nebo odstranění vodního kamene
Technické specifikace:
- napájení: 220-240 V 50/60 Hz
- výkon: 800 W
K výrobku je potřeba připočíst recyklační příspěvek 3,05 Kč bez DPH za 1ks.