Sous-vide cooker Sam Cook PSC20

PSC20
Neohodnoceno
  • 1 z 3

  • 2 990 Kč včetně DPH
  • Na dotaz
2 471 Kč
Kategorie: Ostatní spotřebiče
 
Sous vide je inovativní metoda vaření používaná v nejlepších restauracích na světě. Dnes je k dispozici také pro vás.
Kulinářským úspěchem sous vide je pomalé vaření produktů při konstantní snížené teplotě vody ve vakuově uzavřených fóliových sáčcích.
Takto připravená jídla - maso, mořské plody nebo zelenina - potěší svou jedinečnou chutí a delikátností. Zachovávají si své vitamíny a přírodní živiny.
Termočerpadlo je odpovědné za cirkulaci vody v nádobě a řízení její teploty během vaření. Snadno se používá a snadno se vejde do kuchyňské zásuvky.
Sam Cook nabízí také vakuovací zařízení pro vakuové balení produktů, které je nezbytné pro vaření sous vide.
Popis:
- dotykový ovládací panel s LED displejem a nastavením: teploty v rozmezí 0 až 90 ° C - každých 0,5 ° C
- pracovní doba v rozsahu od 0 do 99 hodin 59 minut - každou 1 minutu
- funkční prvky z nerezové oceli
- automatický bezpečnostní spínač - pokud je odstraněn z vody nebo je hladina vody v nádobě příliš nízká, zařízení přestane fungovat
- nejlepší účinnost zařízení pro nádoby o objemu 4 až 15 litrů a hloubce min. 15 cm
- indikátor hladiny vody - minimální a maximální
- zapnutí zařízení, výběr funkce a ukončení práce signalizované zvukem
- praktická rukojeť pro umístění zařízení do nádoby
- snadná demontáž částí zařízení pro čištění nebo odstranění vodního kamene
Technické specifikace:
- napájení: 220-240 V 50/60 Hz
- výkon: 800 W
K výrobku je potřeba připočíst recyklační příspěvek 3,05 Kč bez DPH za 1ks.

stažený soubor

Today, cooking is an element of art. And culinary art means experimenting, and the constant  shattering of stereotypes. A perfect work of art, though, applies not only to the artist’s talent but also to using the right appliances.

Sam Cook is a line of products created by professionals for demanding users, passionate enthusiasts who are open to challenges and characterized by creative madness and courage in experimenting with flavours.

Bringing the world’s culinary practices to our home menu.